RoseWholesale: My wish

00:45


Pozdrav svima i dobro došli u novi post.
Većina vas je čula za stranicu RoseWhosale, za one koje nisu evo par informacija koje možete pronaći i na njihovoj službenoj online stranici.

RoseWholesale je jedan od najvećih online jeftine odjeće na veliko, specijalizirana u veleprodaji odjeću, kao i on-line odjeće za one koji žele uštedjeti novac i kupiti veleprodaja odjeće.
Na stranici možete pronaći raznih stvarčica od uređenje doma do igrački, naravno i odjeću i obuću za žene, muškarce pa i one najmanje, djecu. Ja sam odlučila u my wish uključiti samo beauty proizvode. Radi se o par proizvoda koji su me privukli na prvi pogled.

I. Desktop Jewelry Box Drawer Makeup Organizer

Kutija tj. organizator za make up i nakit. Svidio mi se jer nudi puno mogućnosti kao npr. ladice u koje može se spremati nakit dok postolje iznad može služiti za šminku. U ovih 16 polja se mogu pospremiti ruževi i tako se lakše snalaziti i biti organiziraniji.
Pogledajte ----> OVDJE/HERE

II. Travel Waterproof Bow Makeup Bag

Predivan i preslatki ružičasti neseser. Klasičnoga izgleda uz zlatno metalnu mašnu. Smatram da je veličina nesesera odgovarajuća za sve nužne stvari koje idu u njega, plus vodootporan je.
Pogledajte ----> OVDJE/HERE

III. Stylish 10 Pcs ToothBrush Shape Soft Nylon Face Eye Lip Makeup Brushes Set


Kistovi za make up set od 10kom tako zvani "četkice za zube". Vladaju već neko vrijeme na društvenim mrežama. Svojim slikama i videima zatrpavaju instagram, sami time pokazuju svoju popularnost, ali i drugu stranu, kvalitetu i oduševljenja.
Pogledajte ----> OVDJE/HERE

IV. Stylish 10 Pcs Multifunction Soft Fiber Face Eye Makeup Brushes Set

Set kistova od 10kom. Prvih pet kistova služe za nanošenje pudera,rumenila i konture, dok preostalih pet služe za sjenila. Ovaj set je odličan jer pruža sve mogućnosti nanošenja make upa. Kistovi su dostupni samo u ružičastoj boji.
Pogledajte ---->OVDJE/HERE

V. 3 Pcs Water Swelling Beauty Blender

Beauty blender spužve 3kom. Svaka spužva je različitog oblika što je veliki plus jer može se blendati svaki kut lica, a i boje su lijepe.
Pogledajte ----> OVDJE/HERE

VI. Multifunction Nylon Facial Cleansing Brush


Višenamjenska četka za čišćenje lica. Jedna strana je silikonska služi za masažu, dok je druga izrađena od vlakana i služi za čišćenje lica.
Pogledajte ----> OVDJE/HERE
Imate li vi my wish na RoseWholesale? Kupujete li na RoseWholesale? Koja su vaša iskustva? Svakako mi javite u komentarima!
Foto: RoseWholesale

Možda će vam se svidjeti

0 komentari