Balea maske za lice

03:33


Pozdrav svima i dobro došli u novi post.

Za danas sam vam pripremila recenziju balea maski za lice. Radi se o nekoliko maski za lice koje imaju različite namjene i svrhe u njezi kože. Balea ima veliki izbor maski za lice. Neke su učinkovite, a neke i nešto manje. Ako vas zanima koje sve Baleine maske posjedujem nastavite čitati.


Kao što sam već rekla Balea ima veliki izbor maski za lice, tako da ćete sigurno pronaći neku za sebe bilo da se radi o mirisu ili namjeni. Ambalaža je u obliku vrećice koja ima dva dijela to jest dvije manje vrećice namijenjene za dvije upotrebe. Maska se može nanositi prstima ili kistom. Naravno prstima je jako neuredno nanositi i nećete nanijeti jednaku debljinu na svim područjima lica i vrata. Stoga vam preporučujem kist koji je namijenjen za maske. Možete pronaći na Ebay-u silikonski kist za nanošenje za 1$ OVDJE/HERE. Ovaj kist je u posljednje vrijeme jako popularan i odlično je to što je povoljan. No krenimo mi na maske.


Balea opuštajuća mousse maska za lice –lavanda


Prva maska je mousse maska za lice -lavanda. Odmah možete pretpostaviti da je miris lavande. Miris je jako intenzivan i ugodan. Prilikom nanošenja maske ostavlja nelagodan osjećaj peckanja, ali ništa strašno. Nakon 5 minuta koža počinje lagano upijati masku te ostavlja dojam zatezanja. Kad koža upije masku lagano se umasira ostatak, a ono što se "ljuštri" jednostavno ukloniti maramicom ili papirnatim ručnikom. Koža ostaje svilenkasto meka i hidratizirana. Naravno prisutan je i miris lavande koji ostaje na koži.


Tekstura je krem i svijetlo ljubičaste boje kao što možete vidjeti na slici. Ova količina u maloj posudi dovoljna je za jednu upotrebu. 
Količina: 2 x 8ml
Cijena: 6,90kn

Što kaže Balea?
Za sve tipove kože. Njeguje, umiruje i pospješuje proces regeneracije kože.
Upotreba: ravnomjerno, u debljem sloju nanijeti na očišćeno lice izbjegavajući područje oko usta i očiju te ostaviti da djeluje 10-15 min. Ostatke maske ukloniti papirnatom maramicom ili nježno umasirati. NE ISPIRATI!!!

Balea hidratantna maska za lice


 Druga maska je hidratantna maska za lice s termalnom vodom i ekstraktom morskih algi. I ovdje je intenzivan miris algi. Pri nanošenja maske ostavlja nelagodan osjećaj peckanja. Nakon 5 minuta počinje se polagano upijati i ostavljati dojam zatezanja. Kad koža upije masku lagano se umasira ostatak, a ono što se „ljuštri“ ukloniti maramicom. Koža ostaje svilenkasto meka, hidratizirana i zategnuta s prisutnim mirisom algi.


Tekstura je krem i svijetlo zelenkaste boje, na slici nije baš najbolje prikazno, ali se može vidjeti. Naravno ova količina u posudi je namijenjena za jednu upotrebu.
Količina: 2 x 8ml
Cijena: 6,90kn

Što kaže Balea?
S termalnom vodom i ekstraktom morskih algi. Osvježava, revitalizira, umiruje te smanjuje napetost suhe kože. 
Upotreba: ravnomjerni, u debljem sloju nanijeti na očišćeno lice izbjegavajući područje oko usta i očiju te ostaviti da djeluje 10-15 min. Ostatke maske ukloniti papirnatom maramicom ili nježno umasirati. NE ISPIRATI!!!

Balea maska za lice s blatom iz Mrtvog mora


Treća maska je s blatom iz Mrtvog mora. Ova maska ima miris morske soli. Prilikom nanošenja maske ostavlja nelagodan osjećaj peckanja i osjete se koštice marelice. Pa bi bilo dobro da trljate kružnim pokretom i tako ćete odmah napraviti nježni piling lica i ukloniti mrtve stanice kože. Kad utrljate masku ostave je neka se suši. Nakon 5 minuta se počinje lagano sušiti i ostavljati dojam zatezanja. Kad se maska potpuno osuši potrebno ju je isprati mlakom vodom. Koža ostaje meka, glatka i zategnuta također osjeti se miris morske soli.


Tekstura je krem i smeđe boje. Sadrži koštice marelice kao što se vidi na slici (ove crne točkice). Naravno ova količina u posudi je namijenjena za jednu upotrebu za lice i vrat.
Količina: 2 x 8ml
Cijena: 6,90kn

Što kaže Balea?
Za nečistu kožu. S prirodnim zrncima za piling od koštica marelice i bambusa. Uklanja orožnjele stanice i višak sebuma, sprječava nastanka  prištića i mintesera, umiruje i hidratizira kožu. 
Upotreba: ravnomjerni, u debljem sloju nanijeti na očišćeno lice izbjegavajući područje oko usta i očiju te ostaviti da djeluje 10-15 min. Suhu masku isprati vodom.

Balea maska za lice -med i mlijeko


Četvrta maska je s medom i mlijekom. Maska ne ostavlja nelagodan osjećaj peckanja. Nakon 5 minuta počinje se polagano upijati i ostavljati dojam zatezanja. Kad koža upije masku lagano se umasira ostatak, a ono što se „ljuštri“ ukloniti maramicom. Koža ostaje meka i hidratizirana, odlična je za suhu kožu.


Tekstura je krem i žute boje kao što se može vidjeti na slici. Ova količina u maloj posudi dovoljna je za jednu upotrebu.
Količina: 2 x 8ml
Cijena: 6,90kn

Što kaže Balea?
S bagremovim medom, bademovim mlijekom i uljem makadamije. Regenerira, intezivno njeguje i pruža baršunastu mekoću koži iloženoj stresu, vlaži i štiti od štetnih vanjskih utjecaja. 
Upotreba: ravnomjerni, u debljem sloju nanijeti na očišćeno lice izbjegavajući područje oko usta i očiju te ostaviti da djeluje 10-15 min. Ostatke maske ukloniti papirnatom maramicom ili nježno umasirati. NE ISPIRATI!!!

Balea maska za lice -bijeli čaj i trešnja


Peta maska je s bijelim čajem i trešnjom. Maska ne ostavlja nelagodan osjećaj peckanja. Nakon 5 minuta počinje se polagano upijati. Kad koža upije masku lagano se umasira ostatak, a ono što se „ljuštri“ ukloniti maramicom. Maska hidratizira i hrani kožu. Odlična je za suhu kožu.


Teksutra je krem i bijele boje kao što možete vidjeti na slici. Količina u posudi dovoljna je za jednu upotrebu za lice i vrat.
Količina: 2 x 8ml
Cijena: 3,90kn

Što kaže Balea?

Njeguje, hidratizira i umiruje sve tipove kože. 
Upotreba: ravnomjerni, u debljem sloju nanijeti na očišćeno lice izbjegavajući područje oko usta i očiju te ostaviti da djeluje 10-15 min. Ostatke maske ukloniti papirnatom maramicom ili nježno umasirati. NE ISPIRATI!!!

Balea maska za čišćenje lica -bijela glina i cink


Šesta maska je s bijelom glinom i cinkom. Maska ne ostavlja nelagodan osjećaj peckanja. Nakon par minuta počinje lagano sušiti i vrlo malo zatezati. Nakon ispiranja koža ostaje čista, meka i glatka, također se vidi da su pore malo sužene. Napomena maska ne uklanja prištiće već samo sprječava nastanak prištića i mintesera.


Teksutra je krem i prljavo bijele boje kao što se vidi na slici. Ova količina u maloj posudi dovoljna je za jednu upotrebu.
Količina: 2 x 8ml
Cijena: 6,90kn

Što kaže Balea?
Uklanja odumrlice ljuskice, sužava pore, matira i umiruje te smanjuje nastanak prištića i mintesera. Za sve tipove kože. 
Upotreba: ravnomjerni, u debljem sloju nanijeti na očišćeno lice izbjegavajući područje oko usta i očiju te ostaviti da djeluje 10-15 min, pa dobro isprati mlakom vodom.

Balea Soft&Clear maska za lice protiv prištića


Sedma maska je s glinom, salicilnom kiselinom i cinkom. Maska ne ostavlja nelagodan osjećaj peckanja. Nakon par minuta počinje lagano sušiti i vrlo malo zatezati. Nakon ispiranja koža ostaje čista, meka i glatka, također se vidi da su pore malo sužene.


Tekstura je krem i prljavo žute-smeđe boje kao što se vidi na slici. Količina u maloj posudici je dovoljna za jednu upotrebu.
Količina: 2 x 8ml
Cijena: 6,90kn

Što kaže Balea?

S glinom, salicilnom kiselinom i cinkom. Sprječava nastanak prištića i mintesera, matira i proljepšava izgled nečiste kože. 
Upotreba: ravnomjerni, u debljem sloju nanijeti na očišćeno lice izbjegavajući područje oko usta i očiju te ostaviti da djeluje 10-15 min, pa dobro isprati mlakom vodom.

Balea Peel-off maska za lice


Osma maska je Maska s hamamelisom, ekstraktom marelice i matičnom mliječi. Meni omiljena maska za lice :). Ostavlja nelagodan osjećaj peckanja, ali ništa pretjerano, ne izaziva crvenilo i iritaciju na koži. Nakon nanošenja maske poslije 5 minuta lagano se suši i ostavlja dojam zatezanja, ako pomičete čeljust na nekim mjestima će se odlijepiti od kože ili puknuti. Nakon skidanja maske koža je glatka i čista također prilikom skidanja maske skidaju se i ljuskice kože to jest odumrle stanice kože. 


Teksutra je tekuća i prozirna kao što se može vidjeti na slici. Količina u posudici je dovoljna za jednu upotrebu za lice i vrat.
Količina: 2 x 8ml
Cijena: 6,90kn

Što kaže Balea?

S hamamelisom, ekstraktom marelice i matičnom mliječi. Odstranjuje odumrlice ljuskice kože, dubinski čisti nečistoću i sebum, njeguje i revitalizira mješovitu kožu.
Upotreba: ravnomjerni, u debljem sloju nanijeti na očišćeno lice izbjegavajući područje oko usta i očiju te ostaviti da djeluje 10-15 min. Suhu masku odlijepiti od rubova prema sredini lica, a eventualne ostatke isprati mlakom vodom. Koristiti do 3x tjedno.


Balea Soft&Clear Peel-off maska za lice protiv prištića


Posljednja, deveta maska je sa salicilnom kiselinom, aktivnim ugljenom i cinkom. Ova maska je nedavno došla na police dm drogerije. Zbog velike potražnje brzo je nestala no ja sam svoju stigla ugrabiti :). Maska ne ostavlja nelagodan osjećaj peckanja. Ako se nanosi prstima jako se teško raspoređuje po licu jer je tekstura kao gumenasta ali dosta tekuća. Nakon nanošenja maske poslije 10 minuta se počinje sušiti, da bi se cijela osušila potrebno je i duže od 15 minuta. Nakon skidanja maske koža je meka, glatka i čista, ako imate neko crvenilo također će umiriti to mjesto i crvenilo će se smanjiti. Nemojte misliti da je to maska koja izvlači mintesere, mnogi misliti da služi tome zbog te crne boje i zato što je peel-off. Ona je namijenjena sprječavanju prištića i mintesera.


Tekstura je tekuća, gumenasta i crne boje kao što možete vidjeti na slici. Ova količina u posudici dovoljna je za jednu upotrebu.
Količina: 2 x 8ml
Cijena: 6,90kn

Što kaže Balea?

Sa salicilnom kiselinom, aktivnim ugljenom i cinkom. Dubinski čisti, sprječava nastanak prištića i mintesera i proljepšava izgled nečiste kože. 
Upotreba: Neotvoreno pakiranje prije upotrebe izgnječiti prstima. Ravnomjerno, u sloju od cca 2mm nanijeti na očišćeno lice izbjegavajući područje oko usta i očiju te ostaviti da djeluje 10-15 minuta. Suhu masku odlijepiti od rubova prema sredini lica, a eventualne ostatke isprati mlakom vodom pa lice posušiti papirnatom maramicom. Kod nanošenja veće količine maska će se možda trebati dulje sušiti. Koristiti do 3x tjedno.




Evo ovo je sve od mene što se tiče Balea maski za lice. Nadam se da vam se svidio post. Pišite mi svoje dojmove o Balea maskama za lice :). Koja je vaš najdraži Balea proizvod? Jeste li probali Balea maske za lice? Koja je vaša najdraža maska i kojeg brenda? 



Možda će vam se svidjeti

0 komentari