Nivea Indulging Body Oil

04:09


Pozdrav svim i dobro došli u novi post.

Pošto nam se bliži ljeto i more za danas sam vam odlučila pisati o Nivea Indulging Body Oil iz linije Smooth Sensation. Čudo u bočici koji priprema kožu za ljetne dane i vrtoglave vrućine.




Kao što sam već rekla ovo ulje je čudo također sadrži ulje avokada što ga i čini posebnim. Ulje nije masno, ali vlaži kožu te je hidratizira i čini mekom i baršunastom. Ne ostavlja masne i ljepljive tragove po odjeći stoga ne morate čekati da koža upije masnoću. Ostavlja ugodan miris na koži koji je dugotrajan. Idealno je za zimske i ljetne dane. Zimske kad je koža suha i zahtjeva hidrataciju, a ljetne kad je potrebno tijelo, ali pogotovo noge pripremiti. Također daje sjajnost nogama. Može se koristiti nakon brijanja ili depilacije jer je odlično za umirivanje iritacije kože te crvenila plus hidratizira i daje taj poseban sjaja. Ovo je ujedno i pristupačno ulje svakome tko ima suhu kožu.



Ambalaža je plastična i čvrsta, nema straha od ispadanja i razbijanja. Klasične plave boje u znaku Nivea. Ambalaža je prozirna pa se vidi unutarnji sadržaj i lakše se vidi koliko je preostalo proizvoda.
Količina: 250ml
Cijena: oko 33kn


Doziranje je malo nepraktično bilo bi bolje da se dozira na pumpicu. Ovako se bočica cijela zamasti, a i ovakvim doziranjem se može pretjerati uzeti veća količina od potrebne.


Tekstura je tekuća i prozirna to jest bez boje. Lako se razmazuje po cijelom tijelom. Dovoljne su male količine proizvoda da se hidratizira cijelo tijelo stoga se ne troši brzo.


Što kaže Nivea?

Jedinstvena formula s uljem avokada hrani suhu kožu, ostavljajući je vidljivo mekom i svilenkastom. Intenzivna njega za prekrasnu, blistavu kožu. Formula koja se jednostavno nanosi ostavlja ugodan miris na vašoj koži.



Jeste li probali već ovaj proizvoda? Koji su vaši dojmovi o Nivea proizvodima? Imate li preporuku nekog drugog proizvoda namijenjen za suhu kožu?  Svakako mi pišite u komentarima :) Nadam se da vam se svidio post <3

  

Možda će vam se svidjeti

0 komentari