TOP 5 kupaćih kostima - Manzara

05:10


Pozdrav svima i dobro došli u novi post.

Evo biliži nam se ljeto, a ono osnovno što nam treba za svako ljeto su kupaći kostimi. Odličan izbor kupaći kostima nudi internetska online trgovina MANZARA. Oduševio me njihov izbor kupaćih kostima koji prate trendovski stil iz sezone u sezonu.


Za početka da vas upoznam sa internetskom trgovinom Manzara. Manzara Fashion je međunarodna internet trgovina s trendy ženskom odjećom. Prisutni na više europskih tržišta. Ono najvažnije je da nude visoko kvalititetnu odjeću, obuću i modne dodatke po zadnjim modnim trendovima.

Iako imaju odjeću, obuću,... Ja sam odlučila pisati vam o kupaćim kostimima jer još malo je tu more i plaža, a kupaći kostim trebaju biti spremni. Za vas sam izdvojila top 5 kupaćih kostima po mom izboru sa Manzara fashion.

I. Kupaći kostim SEBA

Kupaći kostim SEBA zeleni -> -> KLIK, KLIK, KLIK
                                      prugasti -> -> KLIK, KLIK, KLIK

Ovaj kupaći kostim dolazi u zelenoj maslinastoj i crno-bijeloj boji. Zapao mi je prvi za oko jer je jednodijelni to jest monokini i ima duboki V izrez koji prekrivaju vezice. Kod ovog kupaćeg kostima je naglasak baš na tim vezicama, naime to je hit ove sezone.


II. Kupaći kostim DARINKA

Kupaći kostim DARINKA-> -> KLIK, KLIK, KLIK

Predivan dvodijelni kupaći kostim sa cvjetnim printom. I kod ovog se kupaćeg kostima nalaze vezice. No kod ovog kostima je posebno to što ima duboke kupaće gaćice pa za sve one ljubiteljice ili one koje žele sakriti stomak ovaj kostim je odličan izbor također prati stil ove sezone.


III. Bikini BIBI

Bikini BIBI-> -> KLIK, KLIK, KLIK

Jednodijelni kupaći kostim sličan kao prvome. Također ima duboki V izrez, ali bez vezica. Posebnost kod ovog kupaćeg kostima je boho print. Stoga sve ljubiteljice boho stila mogu pronaći za sebe jedan predivan kupaći kostim po njihovom ukusu.


IV. Bikini SAMBA
Bikini SAMBA -> -> KLIK, KLIK, KLIK
Ovaj dvodijelni kupaći kostim također dolazi u boho stilu. Iako prati sezonski stil kod ovog kupaćeg kostima je naglasak na gornjem dijelu koji nije otvoren to jest nema nikakav izrez. Stoga opet ako ima nekakva zaljubljenica u ovakav tip kupaćeg kostima onda je ovo odličan izbor za nju.


V. Bikini HERTA

Bikini HERTA -> -> KLIK, KLIK, KLIK

I za kraj jedan klasični crni dvodijelni kupaći kostim. Jednostavan, ali opet poseban kupaći kostim. Tu posebnost mu pridonose njegovi rubovi koji su poput valova kao i mali, sitni, bijeli cvjetići kako u potpunosti ne bi bio crn.

Bikini ETNA -> -> KLIK, KLIK, KLIK

Sličan bikini ovome je bikini ETNA. Razlika je u boji i gaćicama. Također je dvodijelni kupaći kostim, ali u tamno plavoj boji i sa dubokim gaćicama.


Kao što vidite Manzara Fashion nudi raznoliki izbor kupaćih kostima. Zasigurno ćete pronaći nešto za sebe bilo da se radi o bikiniju, monokinu, tankinu ili plus size kupaćem kostimu.

Koji vam se kupaći kostimi najviše sviđaju? Jeste li već naručivali preko Manzara? Koja su vaša iskustva? Svakako mi pišite u komentarima :)

Možda će vam se svidjeti

0 komentari