Diy Lipstick USB

06:30


Pozdrav svima i dobro došli u novi post.

Za danas sam vam pripremila jedina diy kako napraviti lipstick USB. Za sve one koji ne žele dosadan i običan USB već poseban koji će se uklapati među makeup stvarčicama nastavite čitati. Također je ovaj post namijenjen kreativnim ljudima :) nadam se da će vam se svidjeti.


Za ovaj diy potrebno je par stvari. Ono osnovno je USB može biti i stari, ali ispravan. Jedan USB kojeg vam neće biti žao rastaviti. Stari ruž koji je istrošen ili vam se ne sviđa, a mislili ste ga baciti. Nožić ili bilo što drugo što će vam pomoći rastaviti USB te vruće lijepilo (može bilo koje drugo lijepilo) kako bi USB pločicu zalijepili unutar ruža i tako je osigurali da ne ispadne.

POTREBNE STVARI:
  • USB
  • RUŽ
  • NOŽIĆ
  • VRUĆE LIJEPILO 

  POSTUPAK:  


  1. Uzmite ruž, ako ima sadržaj izvadite te očistite ambalažu ruža. Ako je već prazna manje posla za vas :)




  2. Sad prelazimo na USB. Potrebno ga je rastaviti. Najlakše će vam biti tako da pogledate kako je sastavljen i tamo gdje su mu spojeni dijelovi jednostavno razdvojite pomoću nožića ili već što imate pri ruci, a moglo bi vam pomoći. Izvadite pločicu sa USB priključkom, a ostale dijelove možete baciti.


  3. Sad kad imate prazan ambalažu ruža te pločicu USB-a, krećemo na spajanje. Napomena pazite da vam je promjer otvora ruža jednak širini pločice USB-a kako bi mogli umetnuti pločicu unutar otvora. Također širina pločice može biti manja od promjera otvora. Ako vam se poklapaju dimenzije onda prelazimo na slijedeću stvar, a to je ljepljenje. Uzmite ljepilo, ja sam koristila vruće ljepilo jer je čvrsto, a vi se možete poslužiti bilo kojim drugim. Stavite malo ljepila unutar ruža i ubacite pločicu tako da vam je priključak USB-a vani. Pričekajte da se ljepilo ohladi, osuši. Pogledajte je li pločica čvrsto zalijepljena. 


  4. Isprobajte svoj novi USB. Jednostavno skinite poklopac zakrenite i USB je tu.
 Jednostavan diy koji svatko može napraviti uz malo truda. Ako se potrudite možete imati vlastiti lipstick USB. Svakako posebna i ne klasična stvar koja će uljepšati radni stol svake žene, posebno ljubiteljica makeupa i blogerica.

Jeste li već isprobali ovako nešto? Koji ste diy dosada napravili? Svakako mi pišite u komentarima :*

Možda će vam se svidjeti

0 komentari