Catrice HD Liquid Coverage Puder i Liquid Camouflage High Coverage Concealer

02:26

Pozdrav svim i dobro došli u novi post.
Danas sam odlučila pisati vam o dva Catrice proizvoda koja su meni omiljena, a radi se o HD Liquid Coverage puderu o kojemu svi bruje i zasigurno ste već čuli o njemu dosta. Drugi proizvod je Liquid Camouflage korektor. Korektor imam već duže vrijeme, dok sam puder tek nedavno "otkrila".

Catrice HD Liquid Coverage Puder

Što kaže Catrice o puderu:

"Druga koža. HD Liquid Coverage Foundation tekući puder pruža visoko, ali prirodno prekrivanje i osjeća se iznimno lagano na koži - baš poput druge kože. Pruža gladak i besprijekoran ten. Ultra tekuća tekstura je iznimno visoko kvalitetna i dugotrajna te pruža gladak i  besprijekoran ten. Pokriva nedostatke do 24 sata i matira kožu."
*Visoka pokrivenost prirodnog izgleda
*Ultra lagane, tekuće teksture
*Za savršen ten koji traje do 24 sata

Ambalaža

Na prvu meni se jako svidjela ambalaža, nekako drugačija od ostalih uobičajenih ambalaža za puder. Ambalaža je staklena sa kapaljkom i pumpicom, što je odlično za doziranje. Kapaljkom se može precizno dozirati željena količina pudera. Također je super jer ambalaža sprječava nakupljanje bakterija što uzrokuje stvaranje prištića.

Nijansa


Puder koji ja posjedujem je u nijansi 020 Rose Beige. Sve nijanse su svijetle, pa ako ste osoba koja ima poprilično taman ten nećete uspjeti pronaći svoju nijansu jer puder dolazi u samo četiri nijanse. Nijanse 010, 030 i 040 namijenjene su za kožu toplog podtona, dok je nijansa 020 za kože neutralnog podtona.
010 LIGHT BEIGE
020 ROSE BEIGE
030 SAND BEIGE
040 WARM BEIGE

 

Tekstura i nanošenje

Tekstura je dosta tekuća i zbog toga sam prvi put imala dojam da nema neko pokrivanje, no pogriješila sam. Ima srednje prekrivanje u jednom sloju, dok je u dva sloja prekrivanje skoro potpuno. Prekriva sve moje nepravilnosti, a to su kapilare, crvenilo i pristići. Koristim ga u kombinaciji sa hidratantnom kremom, prvo nanesem kremu a onda pola kapaljke istisnem na četku i napravim par točkica po licu, zatim sve to blendam. Za blendanje korsitim okrugli kabuki Jessup kist ili beauty blender. Završnica mu je mat stoga i nema potrebe za matiranjem. Također ne suši se brzo, pa se bez problema stigne razvući i ublendati. Kroz 6 sati počinje lagano nestajati sa nosa i čela, ali ništa strašno jednostavno višak masnoće ukloni se maramicom.

Sastojci

AQUA (WATER), DIMETHICONE, TALC, PEG-10 DIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, POLYPROPYLENE, ISODODECANE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, NYLON-12, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, SODIUM CHLORIDE, HYDROGEN DIMETHICONE, GLYCERIN, MAGNESIUM SULFATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, METHICONE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SILICA, ALUMINUM HYDROXIDE, PROPYLENE CARBONATE, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM DEHYDROACETATE, PHENOXYETHANOL, BENZOIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).
 

Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer

Što Catrice kaže o korektoru:

"Tamni krugovi, nepravilnosti i crvenilo su sada stvar prošlosti - tekućini Camouflage nudi optimalnu pokrivenost i njegu. Tekućina korektor je vrlo pigmentirani, vodootporan i posebno dugotrajan. Jednostavan je za korištenje s praktičnim aplikatorom."
*Nudi visoku pokrivenost i ultra-dugotrajnost*Vodootporna tekuća tekstura*Optimalna pokrivenost i njega

Ambalaža

Ambalaža je vrlo praktična i uobičajena, mnogi brendovi također imaju ovakvu ambalažu korektora jer ovakvo pakiranje sa aplikatorom je najpraktičnije za upotrebu. Pomoću aplikatora može se precizno nanijeti i dozirati.

Nijansa



Korektor koji ja posjedujem je u nijansi 020 Light Beige. Izbor nijansi nije veliki jer korektor dolazi u samo tri nijanse.
005 LIGHT NATURAL
010 PORCELLAIN

020 LIGHT BEIGE

Tekstura i nanošenje

Tekstura je gusto tekuća, pomalo praškasta tako ostavlja dojam kad se nanese. Koristim ga tako što u obliku trokuta nanosim ispod područja oka ili za prekrivanje nepravilnosti kao što su prištići, sve to blendam pomoću beauty blendera. Pokrivanje je srednje i prilikom nanošenja brzo se suši.

Sastojci

AQUA (WATER), ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, POLYMETHYL METHACRYLATE, BUTYLENE GLYCOL, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, VP/EICOSENE COPOLYMER, TOCOPHERYL ACETATE, TOCOPHEROL, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM CHLORIDE, PEG/PPG-19/19 DIMETHICONE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, CERA ALBA (BEESWAX), DISODIUM EDTA, XANTHAN GUM, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PROPYLENE CARBONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Zaključak

Što se tiče puder jako sam zadovoljna od ambalaže do kvalitete koju pruža. Preporučila bi ga svima koji imaju kombiniranu ili masnu kožu, mislim da oni koji imaju izrazito suhu kožu neće odgovarati. Korektor je dobar za srednje prekrivanje koje se može nadograditi, s obzirom na cijenu jedan je od boljih korektora koji možete pronaći u drogerijama. Oba proizvoda su poprilično pristupačni s obzirom na kvalitetu koju nude.

Koristite li vi Catrice HD Liquid Coverage Puder ili Liquid Camouflage High Coverage Concealer ili čak obadvoje? Koji su vaši dojmovi? Koji je vaš najdraži puder i korektor? Koja su vaša iskustava sa Catrice proizvodima?

Možda će vam se svidjeti

0 komentari