Sisters Usluge: Sisters Web Shop

10:12


Pozdrav svima i dobro došli u novi post.
Za danas sam vam pripremila mali haul sa stranice Sisters Web Shop. Radi se o par lančića koje sam naručila preko ove odlične stranice.

Sisters Web Shop je posredništvo u online kupovini i odličan izbor za kupovinu preko interneta. Stranica koju vi kreirate tako što dodate željene proizvode. Na stranici možete pronaći svakakvih zanimljivih stvarčica kao i odjeće. Evo ja sam vam odlučila pisati o lančićima.

I. lančić




Lančić dolazi u bijeloj, plavoj, zelenoj, žutoj i ružičastoj boji. Najviše mi se sviđa kod njega ovi kamenčići koji ga čine posebni. Prekrasne zlatne perle između kojih se nalaze dijamanti daju mu tu elegantnu stranu. Idealan je za malo svečanije, elegantnije prilike, ali se može i kombinirati uz dnevne odjevne kombinacije.
Pogledajte ----> OVDJE

II. lančić




Jedan crno zlatni lančić bi svakako trebali imati jer definitivno ide uz svaku kombinaciju. Ovaj lančić je posebnog oblika koji vlada već dugo "triangle" i dolazi u različitim bojama.
Pogledajte ----> OVDJE

III. lančić




Cvjetići, cvjetići, cvjetići...Mnoštvo cvjetića koji tvore preslatki lančić u zlatnoj boji. Što se tiče kombinacija s ovim lančićem se možete poigrati i tako se istaknuti u blistavom izdanju.
Pogledajte ----> OVDJE

IV. lančić




Još jedan lančić koji dolazi u zlatnoj boji specifičnog izgleda zbog "šiljaka" koji su dinamičnog poretka. Njega također možete kombinirati uz sve odjevne kombinacije.

V. lančić 




Hmmm kako spojiti srebrnu, zlatnu i crnu boju pa evo ovaj lančić je najbolji primjer. Od sad nije važno hoćete staviti zlatne ili srebrne naušnice jer će se oboje uklopiti s lančićem.

VI. lančić




I za kraj jedan perla biserni lančić. Evo kako spojiti perle i biser, pomoću dva prstena na kojima se nalazi mnoštvo sitnih dijamanata za to je ovaj lančić najbolji primjer.

E-kupi Sisters

Za lančiće ispod kojih nema OVDJE nisu dostupni, ako vam se sviđaju obratite se u inbox na njihovoj službenoj facebook stranici E-kupi Sisters i vrlo rado će se potruditi i pronaći vam lančić.
Email: sistersusluge@gmail.com
Sviđa li vam se koji lančić? Imate li i vi jedan od ovih lančića ili neki drugi sa stranice Sisters Web Shop? Jeste li ikada naručiva sa njihove stranice neki proizvod? Svakako mi javite u komentarima!

Možda će vam se svidjeti

0 komentari