Little Black Dress

00:57


Pozdrav svima i dobro došli u novi post.
Za danas sam vam pripremila nešto iz Avona. Radi se o senzualnim mirisima iz popularne Little Dress kolekcije. Parfem i losion za tijelo dolaze iz linije Little Black Dress.

Naime Little Black Dress je prvi miris iz ove popularne kolekcije. Klasični, elegantni i bezvremenski Avon miris koji ima dugu tradiciju. Naziv je dobio po popularnoj maloj crnoj haljinici koju bi svaka žena trebala imati u svom ormaru. Kao što svaka žene treba imati malu crnu haljinicu tako bi i trebala imati ovaj parfem.



Little Black Dress losion dolazi u tubi od 150ml. Brzo se upija, nije mastan, omekšava kožu i tako je ostavlja svilenkasto mekom. Mirisi "Gornje note su ciklama, korijander, afrički đumbir, jasmin i marelica cvijet; srednje note su gardenija,, ylang-ylang i roza božur; Bazne note su sandalovina, tonik, grah, mošus i japanski šljiva.". Avon ga je opisao kao orijentalni miris za žene, cvjetni uz naznake sandalovine i mošusa. Miris traje nekoliko sati. Dovoljna je mala količina losiona, lako se razmaže po tijelu.




Little Black Dress parfem dolazi u maloj staklenoj bočici od 50ml. Bočica ovog parfema se je nekoliko puta redizajnirala. Tekućina je prozirna, a mirisi su kao i kod losiona, "Gornje note su ciklama, korijander, afrički đumbir, jasmin i marelica cvijet; srednje note su gardenija,, ylang-ylang i roza božur; Bazne note su sandalovina, Tonka grah, mošus i japanski šljiva." Zbog puno mješavina parfem se čini složen i šarolik, sve te mješavine daju jedan predivan miris koji se može koristiti u različitim prilikama. Dovoljno je par špricaja i parfem se osjeti tokom cijelog dana.

Meni se jako sviđa dizajn bočice parfema dosta je praktičan kao i dizajn losiona koji je već klasičan i uobičajeni. Što se tiče kvalitete i mirisa parfem i losion stvarno nude puno i imaju veliki plus jer se mogu koristiti za bilo koju prigodu uz veliku dugotrajnost i postojanost na tijelu.
Koristite li vi proizvode Little Black Dress? Koja vam je linija najdraža iz kolekcije Little Dressa? Koji je vaš parfem favorit? Svakako mi javite u komentarima!

Možda će vam se svidjeti

0 komentari