Makeup Revolution Iconic 3

02:00

Pozdrav svima i dobro došli u novi post.

Radi se o Makeup Revolution Iconic 3 paleti sjenila za oči koju sam dobila od sestre za rođendan :) naručena je na PinkPandi. Mnogi je uspoređuju sa popularnom Urban Decay Naked 3 paletom koja je skuplja od Makeup Revolution Iconic 3, a potpuno su iste jedina razlika je u cijeni.

Ambalaža palete je plastična, ali jako čvrsta. Prilikom otvaranja i zatvaranja čuje se onaj klik. Dolazi u crnoj boji s prozirnim poklopcem koji omogućava pregled sjenila što je super :D .

Količina 14g
Cijena 46,99 kn

Uz paletu se dobije i aplikator sa dva kraja kojim se može nanijeti sjenila.
Na poleđini palete nalazi se sastav sjenila kao što možete vidjeti na fotografiji.

Paleta se sastoji od 12 nijansi od koji su neke mat, a neke shimmer. Pigmentacija je osrednja. Sve nijanse su predivne, raspoređene su od najsvjetlije do tamnije nijanse. Mogu se koristiti za dnevne i večernje prilike. Jedina zamjerka je to što se rasipaju prilikom nanošenja na kapak.
Uzorci nijansi prikazani su na fotografijama, poredani su kao i u paleti, nije korištena nikakva podloga niti baza. Slikano je na dnevnom svijetlu bez blica.



Paletu možete naručiti ----> OVDJE/HERE
Sve u svemu meni se ova paleta jako sviđa. Što se tiče postojanosti jako je duga. Za nijansu kao u ambalaži potrebno je koristiti bazu. Jedina zamjerka je to što se rasipa prilikom nanošenja. Cijena je jako pristupačna.
Koristite li vi Makeup Revolution proizvode? Koja je vaša najdraža paleta Makeup Revolution? Imate li paletu Iconic 3? Svakako mi javite u komentarima :) !

Možda će vam se svidjeti

0 komentari