Essence eyeshadow palette

10:00

Pozdrav svima i dobro došli u novi post.
U današnjem postu pričat ću o essence paletama sjenila. Ako ste veliki ljubitelj sjenila nastavite čitati post, nadam se da će vam se svidjeti.

Radi o dvije palete sjenila I <3 Sparkle i Sun Club Glamour To Go brenda Essence. Prva paleta je iz seta I <3 sparkle koja sadrži od bijele, svjetlo ružičaste do smeđih nijansi. Druga Sun club Glamour To Go koja sadrži zlatnu, nekoliko ružičastih nijansi, te srebrne i dvije tamnije smeđe boje.

I <3 Sparkle




Paleta se sastoji od 6 nježnih nijansi različitih raspona boja. Prve tri nijanse, bijela, šampanjac i svjetlo ružičasta su u kontrastu sa ostalim trima nijansama, smeđa, zlatna i srebrna. Sve nijanse sadrže shimmer i dobro su pigmentirane. Lako se primjenjuju i blendanjem se lijepo stapaju jedna sa drugom. Ambalaža je čvrsta, sigurna i praktična, sadržaj palete je vidljiv dok je paleta zatvoren. Čuje se klik prilikom zatvaranja ili otvaranja palete. Također paleta sadrži aplikator.

Sun Club Glamour To Go




Paleta se sastoji od 8 nijansi koje su različite. Kao i kod prethodne palete nijanse se nalaze u kontrastu. Prve četiri nijanse su svjetlije, zlatna, ružičasta, svijetlo ružičasta i narančasta, dok su preostale tamne nijanse, srebrne i smeđe. Ovaj raznoliki spektar tamnih i svijetlih nijansi je veliki plus, svjetlije nijanse se mogu primjeniti za dnevne prilike, a tamnije za večernje. Sve nijanse sadrže poprilično puno shimmera zbog toga i daju glamuroznu notu looka. Prilikom primjene treba biti malo pažljiviji sjenila se brzo raspadaju ako nema baze, podloge. Uz paletu se dobije i aplikator.
Koristite li vi ove palete? Koja su vaša iskustava s essence paletama? Koja je vaša najdraža paleta sjenila? Imate li kakvu preporuku? Svakako mi javite u komentarima!

Možda će vam se svidjeti

0 komentari