Essence Light up your face luminizer palette: 10 Ready, set, glow!

03:14

Pozdrav svima i dobro došli u novi post.
Danas ću vam pričati o Essence paleti highlightera točnije Essence Light up your face luminizer palette: 10 Ready, set, glow!

Paleta se sastoji od tri highlightera, luminizera: Nude, Rose i Golden Beige nijanse. Sva tri imaju posebno područje lica gdje se primjenjuju, a moguće je i kombinirati dvije nijanse tj. pomiješati. Sve tri nijanse imaju srednju pigmentaciju što je dobro jer ne možete pretjerati u nanošenju highlightera. Prvi Nude highlighter je satinskog završetka ne sadrži toliko shimmera u sebi za razliku od ostala dva, baš zbog toga ga i ne koristim puno. Može se primjeniti na T zonu tj. nos, čelo i brada ili za make up gdje vrh jagodične kosti nije prenaglašen. Drugi je Rose highlighter, nijansa je nježno roza, a kad se nanese ima srebrni odsjaj. Može se nanositi na vrh jagodične kosti, nadusnice te ispod obrva. Zadnji highlighter, Golden Beige. Više vuče na bronzer nego na highlighter stoga ga koristim kao bronzer i daje jednu predivnu konturu lica. Sadrži također shimmer i ima zlatni odsjaj.

Sve tri nijanse se lako nanose četkicom i lijepo se blenda na koži. Ne rasipaju se po licu, kako ih stavite tako će i ostati i nemaju velike šljokice.
Na slikama iznad nalazi se prikaz proizvoda na koži bez ikakve baze i podloge. Prva slika je slikana na dnevnom svjetlu u zatvorenom prostoru, dok je druga slikana uz pomoć bljeskalice. Proizvod je srednje pigmentacije, uzorak je prilično loše na ruci. No, kada se proizvod koristi na licu, sve tri boje su intenzivnije.

Ambalaža je čvrsta, sigurna i praktična, sadržaj palete je vidljiv dok je paleta zatvoren. Na poleđini palete nalaze se upute za korištenje, ali ne i sastojci proizvoda. Sastojci:
TALC, MICA, MAGNESIUM STEARATE, DIMETHICONE,SILICA, ETHYLHEXYL PALMITATE, POLYISOBUTENE, SYNTHETIC WAX, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TIN OXIDE MAY CONTAIN: CI 77491, CI 77499, CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Količina: 14g
Cijena 34.90kn
Ako želite diskretan sjaj i diskretne konture lica po povoljnoj cijeni onda nećete požaliti kupnjom ove palete. Tri highlightera zadovoljavajuće kvalitete za 35kn je puno pogodak.
Što mislite o ovoj paleti? Imate li vi ovu paletu ili paletu nekog drugog brenda? Volite li Essence makeup? Imate li kakvu preporuku za mene? Svakako javite mi u komentarima!

Možda će vam se svidjeti

0 komentari