Essence Shape your face contouring palette: 10 Ready, set, peach!

02:56

Pozdrav ljudi. Ovdje Karla, evo, ovo je moj prvi post i pričat ću o Essence paleti za konturu, dakle imala sam priliku probati pa ću iskreno napisati svoje mišljenje.

Paleta se sastoji od bronzera, highlightera i rumenila, dakle, sve što je potrebno za konturiranje lica. Sve tri nijanse imaju veliku pigmentaciju i međusobno se nadopunjuju što je veliki plus. Mat bronzer vidljivo ističe područje lica i daje vrlo prirodan i oblikovan izgled kože. Highlighter je u potpunosti mat i koristim ga ispod očiju, most nosa i područje između obrva. Nije klasičan highlighter sa shimerom ili šljokicama koji se stavlja na vrh obraza, za takvu primjenu bilo bi bolje upotrijebiti neki drugi proizvod (moja preporuka Essence highlighter). Rumenilo izgleda kao svijetlo narančasta (boja breskve), a kad se nanese na obraze vuče na zlatnu. Sadrži svjetlucave čestice i lijepo se stapa sa bronzerom.
Na slikama iznad nalazi se prikaz proizvoda na koži bez ikakve baze i podloge. Slikano je na dnevnom svjetlu u zatvorenom prostoru. Bronzer je kao što se vidi jake pigmentacije kao i rumenilo dok je highlighter jednak nijansi moje kože.
Ambalaža je čvrsta, sigurna i praktična, sadržaj palete je vidljiv dok je paleta zatvoren. Na poleđini palete nalaze se upute za korištenje, ali ne i sastojci proizvoda. Sastojci:
BronzerTALC, MICA, MAGNESIUM STEARATE, DIMETHICONE, ETHYLHEXYL PALMITATE, POLYISOBUTENE, SYNTHETIC WAX, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), TIN OXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CI 15850 (RED 7), CI 19140 (YELLOW 5), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE) INGREDIENTS
HighlighterTALC, MICA, MAGNESIUM STEARATE, DIMETHICONE, ISOPROPYL ISOSTEARATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, PETROLATUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES)
RumeniloTALC, MICA, MAGNESIUM STEARATE, DIMETHICONE, ETHYLHEXYL PALMITATE, POLYISOBUTENE, SYNTHETIC WAX, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CI 77491 (IRON OXIDES).
Količina: 14g
Cijena: 34.90kn
Paletom sam jako zadovoljna od mene ima veliki plus. Svojom kvalitetom nadmašila je cijenu. Zbog jake pigmentacije dovoljna je mala količina stoga se ne troši brzo, a ambalaža je prikladna i praktična. Sve u svemu bi vam je preporučila :)
Što mislite o ovoj paleti? Imate li vi ovu paletu ili paletu nekog drugog brenda? Volite li Essence makeup? Jeste li ikad pokušali bilo koji od njihovih rumenila, bronzere?  Koju kontur paletu želite preporučiti? Svakako javite mi u komentarima!

Možda će vam se svidjeti

0 komentari