Baylis & Harding England: wild blackberry & apple

09:48


Pozdrav svima i dobro došli u novi post.
U današnjem postu ću vam pričati o setu za tuširanje brenda Baylis & Harding England poznatim pod motom “Luksuz koji si možete priuštiti”.


Isprobala sam set iz linije "Wild blackberry & apple" koji se sastoji od gela za tuširanje i losiona za tijelo. Cijela linija se temelji na blagom mirisu divlje kupine i jabuke, ali kod gela za tuširanje miris jabuke je intenzivniji, dok su mirisi kod losiona jednako raspoređeni.


Gel za tuširanje dolazi u klasičnoj plastičnoj boci od 300ml, proziran je i slabo se pjeni. Prilikom kupanja osvježava i hidratizira kožu te pruža predivan miris jabuke koji nažalost nije dugotrajan.


Losion za tijelo dolazi u tubi od 200ml, bijele boje, u dodiru s kožom se topi, lako se razmazuje te brzo upija. Hidratizira i hrani kožu i zbog toga je čini svilenkastom. Pruža predivan miris koji je dugotrajan i opuštajući.
Ovaj set bi vam svakako preporučila. Mirisi su predivni jedina zamjerka je kod gela jer miris nije dugotrajan. Uz pomoć ovog seta ćete svakako osvježiti i okrijepiti svoju kožu.
Koristite li Baylis & Harding proizvode? Volite li miris divlje kupine ili jabuke ili obadvoje? Imate li preporuke proizvoda iz neke druge linije ovog branda? Svakako mi javite u komentarima!

Možda će vam se svidjeti

0 komentari