Haljine za maturalnu večer MANZARA

03:52



Pozdrav svima i dobro došli u novi post!

Maturalne večeri samo što nisu započele sve su bliže i bliže. Svaka djevojka je u potrazi za haljinom u kojoj će zablistati na najsvečanijem događaju za srednjoškolce-maturalnoj večeri. Ako si još uvijek u potrazi za savršenom haljinom ili si u dilemi onda nastavi čitati. Također ti predlažem ako nisi pronašla kupaći kostim za nadolazeće ljeto onda pogledaj rubriku kupaći kostimi. Manzara nudi veliku kolekciju kupaći kostima koje prate trendovski stil iz sezone u sezonu. Treba se ponekad pripremiti ranije za vruće ljetne dane :).

Nadam se da ću bar malo olakšati i pomoći mnogim djevojkama jer sam izdvojila top 5 dugih haljina za maturalnu večer, top 5 kratkih haljina za maturalnu večer i maturalne haljine za djevojke plus size. Haljine su sve sa stranice Manzara. Već sam pisala o toj stranici u postu top 5 kupaćih kostima Manzara. 


Top 5 dugih haljina za maturalnu večer

Haljine koje sam izdvojila su poredane po cijeni od najjeftinije do najskuplje. Cijene izdvojenih haljina kreću se od 149kn do 249kn

1. ELEGANTNA HALJINA COSIMA

Elegantna haljina kojom možete svaki dio tijela naglasiti od grudi, struka pa do nogu. Uska haljina koja se u području koljena širi tj. jedan predivan asimetrični volan koji naglašava vaše noge. Otvori gornji dio naglašava grudi. Također su otvorena i leđa. Haljina dolazi u dvije boje bordo crvena i tamno ljubičasta.


2. VEČERNJA HALJINA CAMRON

Jednostavna čipkasta haljina sa naramenicama. Dekolte je blago u obliku slova V. Leđa su otvorena. Haljina ima prorez kojim možete naglasiti svoje noge. Nije skroz uska i pripijena uz tijelo stoga neće naglašavati nedostatke tijela ako ih imate. Iako nije skroz uska prati figuru. Haljina dolazi u tri boje crna, crvena i bež-zlatna.











 



3. VEČERNJA HALJINA CALYANDA

Još jedna čipkasta haljina. Rekla bih da je kombinacija prve i druge haljine. Element koji ima kao prva haljina je to što je uska, a onda se počinje širiti u području koljena tako naravno ističe vašu figuru. Naravno kad se počne širiti u tom području onda podstava prestaje. Razlika je jedino što je kod ove haljine dekolte zatvoren čipkom. Element koji sadrži od druge haljine je sličnost u materijalu čipka, ali ova haljina je potpuno čipkasta. Haljina dolazi u tri boje crna, bijela i roza.



4. VEČERNJA HALJINA NAYARA

Predivna lepršava haljina. Gornji dio je čipkast skroz do ispod grudi. Leđa su otvoren, a dekolte je u obliku slova V. Haljina je dugih rukava koji su također čipkasti pa nema brige od grijanja jer je prozračno. Ako imate problem sa većim stomakom onda ova haljina neće ga dodatno istaći već samo sakriti. Haljina dolazi u tri boje crna, bijela i crvena.
 



5. VEČERNJA HALJINA KELCEY 

Posljednja, ali i najskuplja haljina. Uska haljina koja pada na pod. Ističe figuru. Dekolte je blago u obliku slova V. Haljina dolazi čak u pet boja: crna, bijela, crvena, tamno plava i tamno zelena.
 



Top 5 kratkih haljina za maturalnu večer

Haljine koje sam izdvojila su poredane po cijeni od najjeftinije do najskuplje. Cijene izdvojenih haljina kreću se od 149kn do 199kn


1. VEČERNJA ELEGANTNA HALJINA ZURI

Uska elegantna haljina. Gornji dio je čipkasta i poluproziran. Haljina ima naramenice koje idu oko vrata te se kasnije normalno spuštaju niz leđa. Dekolte je prekriven čipkom, a ramena su otvorena. Haljina dolazi u crnoj boji.



2. SVEČANA HALJINA CINDERELLA

Uska haljina koja prati figuru. U gornjem dijelu ima volan koji ide preko desnog ramena dok je lijevo rame otvorena. Haljina dolazi u bijeloj boji.



3. MIDI HALJINA ZOLNA

Uska haljina koja također prati figuru tijela. Ramena i dekolte su otvoreni. U istoj ravnini su također otvorena i leđa. Haljina dolazi u crnoj i plavoj boji.
 


4. ELEGANTNA HALJINA CICCI

Jednostavna elegantna haljina koja je asimetrična. Gornji dio je isti kao i kod prethodne haljine, ramena, dekolte i leđa su otvoreni u istoj ravnini. Gornji dio prati liniju tijela zatim se asimetrično širi. Zadnji dio je duži od prednjeg dijela. Haljina dolazi u četiri boje: crna, bordo crvena, žuta i ljubičasta.
 


5. HALJINA AGNETA

Uska haljina sa dva volana. Naglašava svaki dio tijela. Gornji dio je naglašen volanom kao što je i donji dio, ali u ovom slučaju su noge naglašene. Gornji dio je isti kao kod prethodne dvije haljine otvoren. Ramena, dekolte i leđa su otvoreni u istoj ravnini. Haljina dolazi u plavoj i rozoj boji.
 


Top 5 Plus size haljina za maturalnu večer

Haljine koje sam izdvojila su poredane po cijeni od najjeftinije do najskuplje. Cijene izdvojenih haljina kreću se od 219kn do 249kn.

1. MINI HALJINA JASMINA

Predivna kratka haljina od čipke. Gornji dio je uži zatim se lagano širi prema dolje. Haljina dolazi u bijeloj boji


2. DUGA HALJINA RADDELA

Uska haljina koja prati figuru. U koljenu se počinje lagano širiti tj. ima volan. Dekolte je u obliku slova V, poluproziran. Haljina dolazi u crnoj boji.


3. ELEGANTNA HALJINA DORINDA

Jednostavno duga haljina. Ramena su prekrivena čipkom. Dekolte je otvoren u obliku slova V. Ispod grudi se počinje lagano širiti te je na taj načini čini lepršavom. Haljina dolazi u crnoj i crvenoj boji.
 


4. ELEGANTNA HALJINA KENLY

Predivna haljina koja naglašava svaki dio tijela. Ima prorez koji naglašava noge. Gornji dio je otvoren, dekolte i leđa su otvorena u istoj ravnini.

5. HALJINA PAYTON

Šećer za kraj. Prije svega moram prokomentirati naziv haljina. Kad sam vidjela naziv odmah sam se vratila u 2. razred srednje. Naime idem računalstvo i u 2. razredu sam učila programski jezik koji se zvao Payton isto kao ova haljina. Nikad ne bih rekla da se moda može povezati s programiranjem :'). Ovog trena ova haljina je postala moj favorit <3 Na prvu jednostavna haljina kao Payton, ali nije baš tako :').Iako je uska i prati liniju tijela posebnost joj daju kamenčići koji se nalaze u gornjem dijelu. Stoga kod ove haljine je naglašeni gornji dio. Haljina dolazi u crnoj boji. 


Nadam se da sam pomogla i riješila dileme kod nekih djevojaka. Naravno Manzara ima puno veći izbor haljina koje možete izabrati za maturalnu večer. Ovo je samo mali dio koji sam izdvojila. Ostali asortiman odjeće kojeg Manzara nudi možeš isto tako pogledati jer odjeća je neizostavni dio svakog ormara.

Jeste li već pronašli svoju haljinu za maturalnu? Koja je haljina vaš favorit? Jeste li već naručivali preko Manzara? Koja su vaša iskustva? Svakako mi pišite u komentarima :)

  

 

Možda će vam se svidjeti

0 komentari