I ti možeš besplatno testirati kozmetiku

10:35


Pozdrav svima i dobro došli u novi post :*

Da, drage moje kao što vidite iz naslova i Vi možete besplatno testirati kozmetiku. Ako vas zanima kako i zašto nastavite čitati :)

Prije par dana stigao mi je mail od Weronike, na upit jesam li zainteresirana za suradnju. Bilo mi je jako drago jer upiti za suradnju se ne dobivaju svaki dan :'). Nakon par razmjena poruka ubrzo sam saznala o čemu se točno radi. Mora priznati Weronika je lijepo i ljubazno objasnila koji je cilj ove zajednice i dala jasne upute kako joj se pridružiti. Sve što sam saznala od nje to ću podijeliti s vama kako bi i vi mogli biti dio TRYBE zajednice.

Trybe
Evo par informacija o ovoj zajednici. Naime Trybe je međunarodna zajednica testera koja vam omogućuje da besplatno isprobate svoje omiljene brendove u zamjenu za iskreno mišljenje. Osnovana je 2015. u Norveškoj. Potom su 2016. otvorili još jedan ured u New Yorku. 2017. godine u siječnju su započeli provođenje istraživanja potrošača za robne marke u 15 različitih zemalja na globalnoj razini. Danas su se već proširili i aktivni su u 57 zemalja među kojima je i Hrvatska. Imaju preko milijun potrošača tj. osoba koje sudjeluju u testiranju. 

Kao što sam rekla u zamjenu za besplatan proizvod trebate samo napisati svoje iskreno mišljenje o proizvodu. Na taj način pomažete brendovima da poboljšaju kvalitetu vlastitoga proizvoda. Trenutno u Hrvatskoj je aktivna Nivea kampanja za koju se možete prijaviti OVDJE

Kako biti dio Trybe zajednice?

1. REGISTRACIJA -registrirajte se na stranici OVDJE (P.S. popunite podatke iz koje ste zemlje to je vrlo VAŽNO jer na taj način vam se ponude proizvodi koji su trenutno na raspolaganju za testiranje u vašoj zemlji, moguće je da se podatci sami automatski ispune).


2. ZATRAŽI BESPLATAN PROIZVOD - možete birati između dva Nivea proizvoda. Stisnite na proizvod koji želite zatim nakon toga pokraj će se prikazati gumb "Probaj". Pitat će vas da popunite kratku anketu kojom također pomažete nekom brendu.



Iz priloženog ↓ možete vidjeti zadovoljne korisnike koji su dio Trybe zajednice. Ostale recenzije drugih korisnika možete pratiti na TRYBE facebook stranici ili putem ostalih društvenih mreža.



Ukoliko imate poteškoća prilikom registracije ili prijave za besplatan proizvod slobodno se obratite putem društvenih mreža ili mailom :*


Drage moje jeste li se već prijavile za besplatan Nivea proizvod? Koji je vaš omiljen Nivea proizvod?

Možda će vam se svidjeti

0 komentari