L.O.V. Kozmetika

03:53


Pozdrav draga moja i dobro došla u novi post!

U današnjem postu ću govoriti o dekorativnoj kozmetici. O njoj nisam stvarno dugo pisala zato sam pripremila ovaj post o brendu L.O.V. 
L.O.V. brend dolazi iz iste kozmetičke kuće kao i Catrice i Essence. Te je na neki način sestra tih brendova. Već zasigurno znaš da Catrice i Essence imaju kvalitetne proizvode po pristupačnim cijenama, tako je i ovaj brend L.O.V. pristupačan, ali nešto po malo većoj cijeni od njih. Osim što je malo skuplji, njegovi proizvodi tj. ambalaže izgledaju lukusuzno. U nastavku možeš pročitati recenzije četiri L.O.V. proizvoda.

Sva četiri proizvoda koja imam dobila sam na poklon u časopisu Ljepota&Zdravlje. Ovaj časopis izlazi svaki mjesec i često sadrži nekakav poklon, osim poklon možeš pronaći hrpu savjeta i korisnih informacija.


L.O.V. LAK ZA NOKTE



L.O.V. lak za nokte je zasigurno prvi proizvod ovog brenda koji se našao u mojoj maloj kolekciji lakova. Dolazi u nude nijansi N°510- Ivory Elegance. Iako na prvu izgleda kao nude nijansa, kad se nanese bude proziran. Iako je jako gust, i dalje je proziran. Bez obzira na broj premaza on ostaje isti. Tako da jedan premaz je sasvim dovoljan. Pruža prirodni zdravi sjaj noktima. Zbog visokog sjaja kojeg pruža noktima, idealan preko drugih lakova kao nadlak.



Veliki plus kod L.O.V. lakova za nokte je široka plosnata četkica za nanošenje laka. Iako je široka i dalje omogućava precizno i uredno nanošenje. Lak se jako brzo suši tako da ne trebaš imati strah od zapinjanja noktima i stvaranja neurednog izgleda laka. Ovaj lak može trajati minimalno 5 dana na noktima. Naravno trajat će i više ukoliko ne radiš nekakve fizičke poslove rukama kao npr. pranje posuđa. Moraš biti svjesna da postojanost laka ovisi i o podlozi koju mu pripremiš tj. je li površina nokta dovoljno čista i kakva je površina nokta, gruba ili glatka. Tako da na ova dva uvjeta pripazi jer možda ponekad nije stvarno problem u laku za nokte i njegovoj postojanosti, već površini tvojih noktiju. Ovo je jedan koristan savjet koji će ti nadam se pomoći u budućnosti.

  • dostupan u dm-u
  • cijena oko 56 HRK
  • količina 11ml
  • 24mj rok upotrebe od otvaranja
  • nijansa N°510 - Ivory Elegance



L.O.V. FATALMUSE LIQUID MATTE LIPSTICK



L.O.V. tekući ruž mi je postao jedan od favorita među tekućim ruževima. Ako si ga isprobala onda znaš koliko ima dobru teksturu, miris i kakav osjećaj ostavlja na usnama, ukoliko ga nisi isprobala imaš moje tople preporuke za ovaj ruž. Ima gustu, ali laganu teksturu tj. mousse teksturu. Iako je naznačeno da je matt ruž on je ustvari na neki način polumatt. Ne naglašava linije na usnama kao obični matt ruževi niti izaziva onaj suhi osjećaj na njima. Ima jako ugodan miris kao i osjećaj na usnama kojeg ostavlja. 


Zbog čega je tako stvarno ugodan na usnama? Pruža usnama taj ugodan osjećaj jer sadrži ulje sjemenki pamuka. Ono što trebaš znati vezano i osnovno za ovo ulje je to da je bogato vitaminima, mineralima i omega 6 kiselinama. Zbog svog bogatog svojstva ulje se iznimno brzo upija i liječi pukotine na usnama. Da, L.O.V. brend se stvarno trudi pruži luksuzan proizvod, ne samo izgledom, već i sastavom. Jedan mali savjet vezano uz ulje sjemenki pamuka. Ukoliko imaš problema sa ispucalim usnama, osobito zimskim dobima. Napravi piling za usne tako da pomiješaš šećer i ulje pamuka sjemenki. Šećer će ukloniti ljuskice tj. mrtve stanice na usnama, a potom će se ulje upiti, održavati vlagu, nahraniti i zaštiti tvoje usne. Tvoje usne neće biti nikad mekše nego prije uz ovaj piling.


  • dostupan u dm-u
  • količina 6ml
  • 36mj rok upotrebe od otvaranja
  • nijansa N°780 - Blod Attitude



L.O.V. THE FORBIDDEN DRAMATIC VOLUME MASCARA


L.O.V. The Forbidden Dramatic Volume Maskara dolazi u nijansi N°100 - Black Provocation. Tekstura maskare je pomalo tekuća u odnosu na nekakve druge maskare i  zbog toga joj treba malo duže vrijeme da se osuši. Sama maskara je poprilično i zaista crna kao što se vidi i iz naziva nijanse. Miris nije nimalo ugodan, po meni čak i smrdi. Ne znam zbog čega, ali do sad prethodna dva proizvoda imaju stvarno zapanjujuće mirise u odnosu na ovaj. Što se tiče ambalaže L.O.V. i kroz ovaj proizvodu prikazuje jednu od svojih tema, a to je luksuz.



Aplikator maskare tj. četkica je u obliku pješčanog sata. Ima poprilično veliku četkicu, pa je malo teže s njom baratati i zahtjeva veliku preciznost. Zbog toga ima i nedostatak, a to je da nije najpraktičnija za nanošenje na donjim trepavicama jer ćeš se s njom samo zamazati. Dlačice četke su osrednje guste, pa je tako vjerojatno da nećeš sve trepavice uhvatiti. Ono što L.O.V. navodi je da pruža dramatičan volumen što je zaista istina. Tvoje trepavice bez obzira na izgled i formu četkice izgledat će dramatično. Maskara će trepavice produžiti i dati im dodatni volumen, cijelu tu dramatičnost trepavica naglašava jarko crna boja.


  • dostupna u dm-u
  • cijena oko 79 HRK
  • količina 12ml
  • 6mj rok upotrebe od otvaranja
  • nijansa N°100 - Black Provocation



L.O.V. HEARTFUL HEALTHY GLOW BLUSH



L.O.V. rumenilo dolazi iz linije Heartful Healthy Glow u nijansi N°060 - Tempting Grape. Nijansa je rozo-ljubičaste boje tako da daje predivnu prirodnu boju obrazima kao i što trebaju biti - rumeni. Ima svilenkasti matt finiš i jaku pigmentaciju. Zbog velike pigmentacije dovoljno se sasvim malo proizvoda nanijeti na četkicu. Ovo rumenilo možeš imati stvarno dugo jer nije potrebna velika količina prilikom upotrebe.

Rumenilo dolazi u čvrstoj plastičnoj ambalaži koja prati temu luksuza. Također sadrži ogledalce koje dobro posluži. Kao i kod ruža, tako i kod ovog rumenila L.O.V. se pobrinuo ubaciti jedan sastojak koji je pogodan za kožu. Radi se o hijaluronskoj kiselini - poboljšava hidrataciju kože, stimulira proizvodnju kolagena u koži, djeluje kao antioksidans, održava elastičnost kože i ima antibakterijsku i antiupalna svojstva. Ova kiselina se prirodno nalazi u našem tijelu. A znamo da je pogodna za kožu jer joj pruža hidrataciju, elastičnost i potiče stvaranje kolagena. Upravo ta tri svojstva su bitna za mladolik izgled kože.


  • dostupno u dm-u
  • količina 5g
  • 24mj rok upotrebe 
  • nijansa N°060 - Tempting Grape
Ukoliko si isprobala ove proizvode ili neki drugi proizvod L.O.V. brenda, u komentar ostavi svoju mini recenziju ili osobno pošalji u inbox. Svaka tvoja mini recenzija bit će objavljena na facebook stranici ili instagramu :)


Pozdrav do idućeg posta, a do tada ćemo se družiti iz dana u dan na facebook stranici i instagramu :*




Možda će vam se svidjeti

0 komentari