Čarobno Ulje ElementalsbyJ

06:34

Pozdrav draga moja i dobro došla u novi post!

Današnji post je o prirodnom proizvodu jednog hrvatskog brenda. Radi se o čarobnom ulju brenda Elementals by J. Svi njihovi proizvodi su ručno rađeni, bez aditiva, konzervansa i umjetnih bojila. Ukoliko te zanimaju prirodne kozmetike i kako djeluje ovo čarobno ulje nastavi čitati.


Što je ElementalsbyJ?

Elementals by J hrvatski je brend koji postoji već 16 godina. Dućan u centru Rijeke otvoren 2005. godine. Ručno rađena i punjena, Elementals by J kozmetika, jedna je od prvih takvih u Hrvatskoj. Koriste se isključivo organske sirovine, bez ikakvih aditiva, konzervansa i umjetne boje te se pakira u eko i smart certificiranu eccocert plastiku i staklo. Kozmetika se proizvodi i puni dva do tri puta tjedno, tako da su proizvodi uvijek svježi i mirisni.


ElementalsbyJ o čarobnom ulju

Čarobno ulje je prvi proizvod koji je nastao u Elementalsu! Sastoji se od devet biljnih ulja, četiri vrste organskih maslaca te mješavine eteričnih ulja; na bazi je hladno prešanog maslinovog ulja i obogaćeno beta karotenom koji potiče stvaranje melanina, od kojeg koža tamni. Zato je idealan proizvod za sunčanje, a sadrži i SPF faktor. Osim za sunčanje, može se koristiti i za masažu, nakon depilacije ili kao ulje za trudnice jer potiče elastičnost kože i sprječava nastanak strija. Naneseno na tijelo, posebice na vlažnu kožu nakon tuširanja, koža postaje svilenkasta na dodir te vrlo lijepog mirisa. Koža ostaje takva tijekom čitavog dana. Može se koristiti i kao ulje za kosu – nanosi se na vrhove i sprječava njihovo isušivanje.


Moje iskustvo

Ulje sam dobila u časopisu Ljepota&Zdravlje. Moja bočica je količine 50ml mini verzija od full size proizvoda koji dolazi u količini od 250ml. S obzirom da ulje ima veliki broj primjena, ja sam ga koristila samo za ruke. Moje ruke su izrazito suhe bez obzira na godišnje doba. Ne znam u čemu je caka, ali ulje se iznimno brzo upija u kožu. Ne ostavlja masan film kao što znaju ostavljati uobičajena ulja. Ruke budu nahranjene, mekane i bez suhih tragova na koži zbog toga što je ulje bogato mješavinom ulja koja su obogaćena brojnim vitaminima koji su pogodni za kožu. Ulje ima predivan miris i jako mi se sviđa što nema klasični miris po lavandi jer kod skoro svake prirodne kozmetike je zastupljen taj miris lavande, tako da je ovo ulje uistinu čarobno i posebno. Ima žučkasto-narančastu boju koja je pretpostavljam nastala zbog miksa svih tih ulja. Ukoliko želiš imati mekanu, zaista nahranjenu kožu i prirodan sjaj kože imaš moje tople i iskrene preporuke za ovaj proizvod.



Sastojci:

Theobroma cacao, cocos nucifera, verginale batyrospremum parki, buxus snersis, olive oil, avocado raft, avocado verginale, dacus carota, tritici, aestivi oleum verginale, oilve oil verginale, vitis vinifera squalane, vanila planifolia, thymus vulgare, rosemarinus officinale 1.8 cinoel rosmarinus kt verbenon, camelia sinensis extract.

Količina 250ml
Cijena 110 HRK
Rok upotrebe otisnut na ambalaži
Podržavaš li hrvatske proizvode? Koristiš li prirodne proizvode? Jesi li isprobala Elementals čarobno ulje ili neki drugi njihov proizvod? Svakako napiši u komentaru :)

Pozdrav do idućeg posta, a do tada ćemo se družiti iz dana u dan na facebook stranici i instagramu :*






Možda će vam se svidjeti

0 komentari