5 crvenih haljina za Valentinovo IRosegalI

09:19


Pozdrav draga i dobro došla u novi post!

Ukoliko si u potrazi za haljinom i nisi je još uvijek pronašla onda je ovo pravi post za tebe. Sa web shopa Rosegal sam izdvojila 5 crvenih haljina za Valentinovo. Naravno haljine ne moraju biti isključivo namijenjene tom danu. Možeš ih odjenuti i za nekakvu svečanu prigodu, noćni izlazak ili kao dnevnu varijantu.

Rosegal je online trgovina koja ima široki asortiman od odjeće do stvari za dom. Najviše se bazira na ženskoj modi i zbog toga nudi veliki broj stilova odjeće, obuće te nakita.


Prva haljina je malo svečanija. Dolazi u bordo crvenoj boji, osim te boje dolazi i u nježno rozoj i ljubičastoj. Gornji dio je čipkast i ima "kragnu" oko vrata gdje se i haljina kopča, dok je donji A kroja i lepršav. Ova varijanta haljine se može iskoristi i za svečanu prigodu.
KLIK, KLIK, KLIK -> Haljina



Druga haljina je varijanta elegancije i night haljine. Dolazi u klasičnoj crvenoj boji u veličinama S i M. Gornji dio sadrži V izrez te nema rukave samo naramenice.
KLIK, KLIK, KLIK -> Haljina



Treća haljina je verzija bodycon haljine tj. skroz je uska i prati liniju tijela. Dolazi u klasičnoj crvenoj boji. Dekolte je otvoren, ali ga malim dijelom vezice zatvaraju. Haljina se može nositi i u dnevnim varijantama.
KLIK, KLIK, KLIK -> Haljina



Četvrta haljina je casual i dolazi samo u klasičnoj crvenoj boji. Ramena su otvorena. Gornji dio čine nabori koji prijanjaju uz tijelo, dok se donji dio lagano širi. Haljina je odlična i za ljetne periode.
KLIK, KLIK, KLIK -> Haljina





Posljednja haljina je u poslovnom i elegantnom stilu. Ima jako zanimljiv dizajn. Gornji dio se preklapa prema donjem gdje su ramena otvorena. Kod struka se nalazi vezica koja se može svezati u mašnu ili nekakav čvor. Cijela haljina prati liniju tijela. Dolazi u bordo crvenoj boji.
KLIK, KLIK, KLIK -> Haljina

Što ćeš odjenuti za Valentinovo? Koja haljina ti se najviše sviđa? Jesi li naručivala sa Rosegal stranice? Svakako mi piši u komentarima :)

Pozdrav do idućeg posta, a do tada ćemo se družiti iz dana u dan na facebook stranici i instagramu :*





Možda će vam se svidjeti

0 komentari