Aqua Balea serum i sheet maska

07:06


Pozdrav moje drage i dobro došle u novi post :*

Omiljeni i poznati serum među mnogim beauty bloggericama zaslužio je dobiti recenziju i od mene. Riječ je o serum iz Aqua linije Balea, iz iste te linije dolazi i sheet maska. 

Balea Aqua Serum

Serum je namijenjen suhoj i  osjetljivoj koži. U zimskim i ljetnim danima je pravi spas za kožu. Idealan je u borbi protiv perutanja kože i suhih dijelova lica. Meni je brada zimi osobito suha i sklona perutanju jedino što mi pomogne protiv perutanja je ovaj serum. Dubinski hidratizira kožu i na taj način sprječava i rješava perutanje. Također koža ostane mekana i glatka. Rezultati su odmah vidljivi, a kroz par dana koža je potpuno obnovljena i hidrirana. Ako se pretjera sa količinom seruma lice može biti ljepljivo. Osim hidratacije i njege kože može se koristiti kao zamjena za primer. Zagladit će kožu i pripremiti podlogu za puder.  


Ambalaža seruma je u obliku male bočice koja sadrži pumpicu prekrivenu plavim čepom. Bočica dolazi u kutiji koja ima jednaku naljepnicu kao što ima i bočica. Ima praktično doziranje kao što sam već spomenula, a to je pomoću pumpice. Dovoljno je 2-3 pritiska za cijelo lice, vrat i dekolte. Već sam napomenula da u pretjeranim količinama može dovesti da lice bude ljepljivo, stoga se uvijek treba držati one "manje je više".



Tekstura seruma je tekuća, bijele boje. Ima blagi miris koji se ne zadržava na koži i jedva je primjetan tj. jedva da se i osjeti. 
Količina: 30ml
Cijena: 25kn
Proizvod je dostupan u svim dm prodavaonicama.

Balea Aqua sheet maska 
Maska sadrži ekstrakt algi. Intenzivno hidratizira i osvježava ten. Maska ima jednaki učinak kao i serum. Ova maska je zapravo jedna maramica natopljena Aqua serumom. Količina koja ostane u ambalaži od maske je dovoljna za vrat i dekolte. Maska je odlična kad odlučite uzet pauzu i odmoriti se, te je nanijeti na lice i uživati dok ona odrađuje svoj posao. Upravo je to svrha svih maski za lice, jer za njih trebate odvojiti vrijeme za koje ćete ih držati na licu. 




Balea si uvijek da truda kad su u pitanju njezini proizvodi stoga i ova sheet maska sadrži na svojoj ambalaži ilustraciju za primjenu maske. Vrijeme koje je potrebno odvojiti da bi primijenili ovu maskicu je 10min. 
Količina: 1 maramica
Cijena: 6,90kn
Proizvod je dostupan u svim dm prodavaonicama.

Zaključak
Obadva proizvoda su odlična i imaju jednak efekt. Ako nemaš vremena i žuriš se, a potrebna ti je hitna hidratacija kože onda bi ti svakako preporučila Aqua serum. Ukoliko odvajaš vrijeme samo za sebe svakako isprobaj Aqua sheet masku i pruži svojoj koži da osjeti taj užitak u Aqua Balea liniji.

Jesi li isprobala ove proizvode ili bilo koji drugi iz Aqua linije? Koji je tvoj najdraži Balea proizvod? Svakako mi pišite u komentarima.


Pozdrav moje drage do idućeg posta, a do tada ćemo se družiti iz dana u dan na facebook stranici i instagramu :*


Možda će vam se svidjeti

0 komentari