Balea šećerni sprej za kosu

09:57


Pozdrav drage moje i dobro došle u još jedan novi post :*

Za danas sam Vam pripremila recenziju proizvoda koji je ljetni favorit za prirodne i razbarušene valove kose. Kako postići idealnu ljetnu frizuru koja nalikuje na morske valove možeš saznati u nastavku posta.



Balea šećerni sprej je namijenjen za oblikovanje kose. Kao što sam već rekla odličan je za ljetne frizure tj. valovite pramenove. Može se nanositi na mokru ili suhu kosu. Ako se nanosi na suhu kosu ostavit će sitne kristaliće baš poput šećera, a kosa će ujedno dobiti sjajan i svjetlucav izgled. U većim količinama na suhoj kosi može izazvati onaj "neuredni", ali opet uredni izgled kose. Drugi način je da se nanosi na mokru kosu i tako se postigne valovita i razbarušena frizura. Nakon što operete kosu, podijelite je na više dijelova od kojih napravite male punđice. Osušite kosu te raspustite punđe i samo je našpricate šećernim sprejem. Sprej će zadržati valove te im dati dodatni razbarušeni prirodni izgled. 



Tekstura spreja je tekuća. Nema boje, prilikom špricanja se blago pjeni (možete vidjeti i na slici). U velikim količinama je ljepljiva, kad se osuši na kosi, bude teže kroz kosu prolaziti prstima ovo bi moglo nekima smetati. Ako ne volite taj efekt onda ovaj proizvod nije za Vas, meni osobno to ne smeta jer ne osjetim i ne diram toliko kosu. Miris spreja je stvarno predivan, podsjeća na šećer. U nekim podnotama mirisa se osjeti miris laka za kosu. Svaki proizvod namijenjen za oblikovanje kose koji zadržava da kosa ostane u položaju kojem vi želite možete pretpostaviti da sadrži lak za kosu. Tako i ovaj proizvod sadrži lak jer zadržava da valovi ostanu i ne raspuste se.



Ambalaža spreja je kao što i sami vidite preslatka u nježno rozo-zelenoj boji. Balea se stvarno potrudi u velikoj većini oko izgleda proizvoda, pa je tako i sad. Ambalaža je bočica u obliku kugle čiji je donji dio ravan kako bio mogla stajati. Na gornjem dijelu se nalazi šprica za lakše doziranje proizvoda. 
Količina: 150ml
Cijena: oko 20kn
Proizvod je dostupan u svim dm prodavaonicama
Jesi li isprobala šećerni sprej za kosu? Koji je tvoj omiljeni proizvod za oblikovanje kose?


Pozdrav drage moje do idućeg posta, a do tada ćemo se družiti iz dana u dan na facebook stranici i instagramu :*



Možda će vam se svidjeti

0 komentari