Korejska kozmetika |Skin18|

06:15


Pozdrav drage moje i dobro došle u novi post :*

Za danas sam Vam pripremila nešto novo, a to je korejska kozmetika. Imala sam priliku isprobati korejsku sheet masku i gel jastučiće za podočnjake. Moje dojmove o ovim proizvodima možete pročitati u nastavku.

Obadva proizvoda su sa stranice Skin18.com


Što je Skin18.com?
Skin18.com je korejska trgovina za njegu kože i kozmetičkih savjeta, koja nudi jezgrovite korejske savjete o ljepoti koje su uglavnom nepoznati ostatku svijeta. Skin18 nudi tisuće proizvoda za njegu kože.

Mediheal Collagen Impact Essential Mask


Mediheal Collagen Impact Essential maska je esencijalna maska s morskim kolagenom i elastinom kako bi osigurala vlažnost i elastičnost kože. Ova maska revitalizira umornu kožu jer joj pomaže zadržati vlagu i smiruje nadraženost i oštećenost. Pomaže koži kod zatezanja.


Primjena
Prije nanošenja maske, najprije je potrebno temeljito očistiti kožu. Nakon čišćenja, pripremiti kožu tonerom i izvadite masku iz pakiranja. Zatim staviti maramicu na lice tj. sheet masku. Masku držati 20 do 30 minuta potom je ukloniti.


Nakon ove maske koža bude mekana, zaglađena, nahranjena, sjajna. Nema osjećaja masnoće niti peckanja. Nakon nekog vremena me je počela škakiljati, no to je zbog maramice. Količina "soka" maske je dovoljan i za vrata i dekolte, čak ostane još u ambalaži. Također je maramica poprilično natopljena sastavima. Miris maske je ugodan. Dizajn ambalaže je jako privlačan i zanimljiv.

LUKE Hydrogel Eye Patch Jastučići 


LUKE Hydrogel Eye Patch Jastučići smanjuju crte i bore oko očiju. Osvježavaju i hidratiziraju okoloočno područje te daju elastičnost. Sadrže Vitamin A, E i Aloe Veru.
Postoje nekoliko vrsta jastučića, moji dolaze u crvenoj ambalaži i oni su upravo namijenjeni crtama i borama ispod očiju.


Primjena
Očistiti područje oko očiju i osušiti ručnikom. Potom primijeniti bilo koju kremu za područje oko očiju prije nego što se zalijepe jastučići na odgovarajuće područje (ovaj korak nije obavezan). Držati jastučiće 20-30 minuta i zatim ih ukloniti. Nakon toga nanijeti serum za okoloočno područje.


Jastučići su svijetlo zeleno-plave boje. Ugodnog mirisa. Jedna strana gel ljepljiva, a druga je poput materijala gaze, maramice. Jastučići čvrsto drže na području oko očiju, ne odljepljuju se. Prilikom nanošenja ostavlja osjećaj hlađenja. Dizajn ambalaže je sladak, s prednje strane ima ilustracija cure sa proizvodom. Također su i upute za korištenje ilustrirane. Nakon uporabe mogu se spremiti nazad na foliju i primijeniti kasnije 2-3 puta.


Jeste li probali korejsku kozmetiku? Koji su vaši dojmovi o ovim proizvodima? Imate li preporuku za ovakav tip kozmetike?  Svakako mi pišite u komentarima :) Nadam se da vam se svidio post <3 #skin18challenge

Pozdrav moje drage do idućeg posta, a do tada ćemo se družiti iz dana u dan na facebook stranici i instagramu :*


Možda će vam se svidjeti

0 komentari